Szálláslehetőségek

A Vila Cochet VIP szállást kínál Brassóban, a Paul Richter utca 16. szám alatt, egy háborúközi épületben, gondosan kialakítva vendégei kényelmét és jólétét.
A Brassó központjában található Villa Cochet VIP mindössze 2 perces sétára fekszik a Fekete-templomtól, közel a legfontosabb turisztikai látványosságokhoz.

A maximális befogadóképesség 4 felnőtt és 2 gyermek.

A Villa Cochet VIP 2 szinten van kialakítva, és minden felszereltséggel rendelkezik. szükség. Meghívjuk Önt, hogy megtudja, mit tartogat az egyes szintek az Ön számára.

Földszint

Ezen a szinten van egy szabadtéri nappali, amelyet a kandalló ural, és amely felmelegíti a szobát és az érzékeit, jó hely a pihenésre a téli estéken. Mellette egy teljesen felszerelt konyha, ahol könnyű reggelit készíthet, és ételeket tárolhat optimális körülmények között, valamint egy hálószoba.

A nappaliból kimehet a teraszra, ahol csendesen kávét szolgálhat fel, miközben megcsodálja a mini-vízesést és a mesebeli tájat, amely körülveszi. Ez az ideális hely a sikeres szelfikhez és fényképekhez is.

Emelet

Ezen a szinten található:

  • Kétágyas szoba erkéllyel.
  • Gyermekszoba 2 gyermek elhelyezésére.
  • Fürdőszoba káddal és bidével.A szállásegység festett bútorokkal, kézzel festett, kézzel faragott alkotásokkal, a festményeket a falvak mesteremberei készítették, Brassó régi központjának képeivel.

Kert

Relaxációs és helyreállítási tér.

Terasz sok zölddel, friss levegővel és a legjobb hely az egész család számára.

Kert

Relaxációs és helyreállítási tér.

Terasz sok zölddel, friss levegővel és a legjobb hely az egész család számára.

Válasszon egy meghitt helyet, ahol otthon fogja érezni magát

Szeretné élvezni a Vila Cochet VIP kényelmes szállását?
vilacochet
Szociálisak vagyunk. Kövess minket

Kapcsolat

E-mail
office@ vilacochet.ro
Cím
Strada Paul Richter, nr 16
Brașov, România

Contactati-ne

0723 496 742