Apartamente în vilă situate în centrul vechi

Vila Cochet VIP oferă cazare în Brașov pe strada Paul Richter 16 într-o clădire interbelică, atent gândite pentru confortul și bunăstarea oaspeților săi.
Situată în centrul Brașovului, Vila Cochet VIP se află la o distanţă de doar 2 minute de mers pe jos faţă de Biserica Neagră, aflându-se în apropierea celor mai importante obiective turistice.

Capacitatea maximă de cazare este de 4 persoane adulte si 2 copii.

Vila Cochet VIP este structurată pe 2 nivele, complet utilate cu tot ceea ce ai nevoie. Te invităm să descoperi, în continuare, ce îți rezervă fiecare nivel.

Parter

La acest nivel se afla un living open space dominat de un șemineu care vă încălzește odaia și simțurile, un loc numai bun de relaxare în serile de iarnă. Alaturi se află un  bucătărie complet utilată, unde puteți prepara micul dejun light și depozita alimente în conditii optime, si un dormitor.

Din living se poate ieși pe terasă, unde puteți servi liniștiți cafeluța, în timp ce admirați minicascada si peisajul de poveste care vă înconjoară. Acesta este și locul ideal pentru selfie-uri și fotografii reușite.

Etaj

La acest nivel este amplasat:

  • O cameră matrimonială cu balcon.
  • O cameră pentru copii care poate găzdui 2 copii.
  • Baie cu vana și bideu.Unitatea de cazare dispune de mobilier pictat, creații pictate, sculptate manual, picturile fiind executate de oameni meșteșugari din sate, cu imagini din centrul vechi al Brașovului.

Gradină

Spațiu de relaxare și refacere.

Terasă cu mult verde, aer curat și cea mai bună locație pentru întreaga familie.

Gradină

Spațiu de relaxare și refacere.

Terasă cu mult verde, aer curat și cea mai bună locație pentru întreaga familie.

Alege un loc intim, în care te vei simţi ca acasă

Vrei să te bucuri de facilitățile confortabile de cazare de la Vila Cochet VIP?
vilacochet
Suntem sociabili. Urmăreşte-ne pe

Contact

E-mail
office@ vilacochet.ro
Adresa
Strada Paul Richter, nr 16
Brașov, România

Contactati-ne

0723 496 742